AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyattan korkmak

Kahve falında ameliyattan korkmak

Kahve falında ameliyattan korkmak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, elindeki imkanların artacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine delalet eder.

Kahve falında ameliyattan korkmak gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara eğilimlisiniz.

Kahve falında ameliyattan korkmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında mideden ameliyat olmak olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kalp ameliyatı olmak art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında ameliyat masasından kalkmak sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında ameliyattan çıkmak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında guatr ameliyatı olmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, renk ve eğlence geleceğine yorulur.

Kahve falında rahimden ameliyat olmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil ameliyat elbisesi giymek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir