AnaSayfa / Genel / Kahve falında guatr ameliyatı olmak

Kahve falında guatr ameliyatı olmak

Kahve falında guatr ameliyatı olmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, içebileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında guatr ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konular kendiliğinden kendini gösterdiyse dile getirmemenizde fayda var.

Kahve falında guatr ameliyatı olmak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında guatr görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına alamet eder.

Kahve falında guatr olduğunu görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koldan ameliyat olmak keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına işarettir.

Kahve falında akciğer ameliyatı olduğunu görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine alamet eder.

Kahve falında bacak ameliyatı görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Kahve falında ameliyattan kaçmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun ameliyat olduğunu görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir