AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp ameliyatı olmak

Kahve falında kalp ameliyatı olmak

Kahve falında kalp ameliyatı olmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, hayatının karışacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalp ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Sonuçlar, sizin yolunuzda gitmeleri durumunda oluşacak sonuçlardan daha da iyi olabilir.

Kahve falında kalpten ameliyat olmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kalp ameliyatı olacağını öğrenmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kalp ameliyat olmak işlerinin iyi gideceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalp ameliyatı geçirmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına inanılır.

Kahve falında kalp ameliyat olduğunu görmek tebrik edileceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kalp ameliyatı olacağını görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalpten ameliyat olduğunu görmek bebek sahibi olunacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında kalp ameliyatı görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir