AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyatta olmak

Kahve falında ameliyatta olmak

Kahve falında ameliyatta olmak işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ameliyatta olmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya pazarlıklara ağırlık vermeniz durumunda maddi akış hızlanabilir veya kar elde edebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birinin ameliyat olduğunu görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, büyük düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat kıyafeti görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına delalettir.

Kahve falında gögüs ameliyati olmak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, kazançlı bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında birinin ameliyat olduğunu görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dişten ameliyat olmak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hastanede ameliyat olacağını görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında mide ameliyatı olacağını görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Kahve falında boğazdan ameliyat olmak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir