AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında birinin ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında birinin ameliyat olduğunu görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, iyi habere, mal mülk edineceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Dönüm noktasında olabilirsiniz.

Kahve falında bacak ameliyatı görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında kendi kendini ameliyat etmek rahatının ve gelirinin artacağına, yağmur yağmamasına tabir olunur.

Kahve falında başkasının ameliyat olduğunu görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının ameliyat olduğunu görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalpten ameliyat olduğunu görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akciğer ameliyatı olduğunu görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına alamet eder.

Kahve falında ameliyat önlüğü giymek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine delalettir.

Kahve falında ameliyat gömleği giymek iş hayatında çok zarar edileceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir