AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında ölmüş birinin ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında ölmüş birinin ameliyat olduğunu görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, yüksek makamlara geleceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Hatalı kararlar vermeniz veya dalgınlıkla yanlış şeyler yapmanız olasıdır.

Kahve falında ameliyat eldiven görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına işarettir.

Kahve falında göz ameliyatı olduğunu görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kafasından ameliyat olmak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına işarettir.

Kahve falında rahimden ameliyat olmak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının ameliyat olduğunu görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gözlerden ameliyat olmak bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kanser ameliyatı olmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat bıçağı görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir