AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantelli yastık görmek

Kahve falında dantelli yastık görmek

Kahve falında dantelli yastık görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında dantelli yastık gördüyseniz:

  • Umulmadık kanallardan maddi gelirler söz konusu olabilir.

Kahve falında dantelli yastık görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, sıkıntı yükleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dantel yastık görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında mavi dantel görmek kimseden korkmayacağına, ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında dantel gelinlik giymek anne baba duasının alınacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz dantel perde görmek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz dantelli çorap görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, işlerinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz dantel örmek keyifli günler geçireceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dantelli çorap görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir