AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah dantelli elbise giymek

Kahve falında siyah dantelli elbise giymek

Kahve falında siyah dantelli elbise giymek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, işlerinde aksama olacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, galibiyetlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında siyah dantelli elbise giymek gördüyseniz:

  • Başkalarının yük, görev veya sorumluluklarını üstlenmeniz durumunda yapabilecekleriniz kısıtlanabilir.

Kahve falında siyah dantelli elbise giymek rakiplerine yenileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah dantel elbise giymek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah dantelli elbise görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah dantel elbise görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dantelli elbise giymek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dantel elbise giymek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz dantelli elbise giymek kişinin güzel işler yapacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dantel beyaz elbise giymek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir