Kahve falında dantel yorgan görmek

Kahve falında dantel yorgan görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, hastalıklarının biteceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dantel yorgan gördüyseniz:

  • Bir çok olumsuzluktan da kurtuluyorsunuz.

Kahve falında dantelli yorgan görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, çok farklı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında dantel yorgan görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına inanılır.

Kahve falında dantel ördüğünü görmek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dantel tığı görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden dantel almak başarılarının hiçe sayılacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dantel yaka görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı dantel görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah dantel görmek ağlayacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top