AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel tığı görmek

Kahve falında dantel tığı görmek

Kahve falında dantel tığı görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, onunla yeniden kavuşacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dantel tığı gördüyseniz:

  • Diğerleri bazı olaylardan büyülenmiş olabilir.

Kahve falında tığla dantel örmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine yorulur.

Kahve falında dantel tığı görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sürekli ağlamaklı olacağına işarettir.

Kahve falında tığ battığını görmek fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, zarar gören insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında tığın kırıldığını görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında tığ işi görmek mutluluk ve saadete, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında tığı görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, gülen yüzünün de solacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tığ almak kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tığla örgü örmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, para sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir