Kahve falında dantel asmak

Kahve falında dantel asmak aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında dantel asmak gördüyseniz:

  • Daha sonra da normal hayat akışınız içinde sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Kahve falında dantel asmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havlu danteli görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulur.

Kahve falında dantel yastık görmek memur ise terfi edeceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dantel kumaş görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında dantel çorap görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine tabir olunur.

Kahve falında örgü dantel görmek refah içinde olacağına, hayırlı bir terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında dantel masa örtüsü görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz dantel örmek yapacağı planların altüst olacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top