AnaSayfa / Genel / Kahve falında örgü dantel görmek

Kahve falında örgü dantel görmek

Kahve falında örgü dantel görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında örgü dantel gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında örgü dantel görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine delalettir.

Kahve falında siyah dantelli elbise görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yarım dantel görmek mal ve para kazanılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dantelli iç çamaşırı görmek pek az kazanç getireceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında dantelli etek giymek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sağlığın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında dantelli havlu görmek maddi güç sahibi olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında dantel örtüsü görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah dantelli külot görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir