AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini dansöz görmek

Kahve falında kendini dansöz görmek

Kahve falında kendini dansöz görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, hasta ve üzgün olacağına, isteklerine kulak vereceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini dansöz gördüyseniz:

  • Hiç doğru yapmıyorsunuz.

Kahve falında dansöz kıyafeti giymek ele geçen kazancın azalacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında dansöz olduğunu görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dansözlük yapmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında kendini dansöz olarak görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dansöze para takmak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek dansöz görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında dansöz elbisesi giymek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, hedeflerine yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında dansöz gibi oynamak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, canını ve malını hiçe sayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir