AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmuru izlemek

Kahve falında yağmuru izlemek

Kahve falında yağmuru izlemek sıkılacağına ve üzüleceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmuru izlemek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle yeni ilişkiler geliştirebilir ya da mevcut olanı mükemmel hale getirebilirsiniz.

Kahve falında yağmur izlemek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereden yağmuru izlemek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, her zaman haklının yanında olacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur yağmasını izlemek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağdığını izlemek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağan yağmuru izlemek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, çok güzel adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında yağmuru izlemek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında trafik kazası izlemek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına inanılır.

Kahve falında evde film izlemek rütbenin yükseleceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir