AnaSayfa / Genel / Kahve falında dananın konuştuğunu görmek

Kahve falında dananın konuştuğunu görmek

Kahve falında dananın konuştuğunu görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dananın konuştuğunu gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri haricinde sevindirici bir haber almanız olasıdır.

Kahve falında dananın konuştuğunu görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına yorulur.

Kahve falında konuşan dana görmek fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına inanılır.

Kahve falında dana yakalamak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dana beslemek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalettir.

Kahve falında yüzülmüş dana görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında boynuzlu dana görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında dananın kaçtığını görmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında dana kesimi görmek tatsızlık olacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir