AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana beslemek

Kahve falında dana beslemek

Kahve falında dana beslemek işleri büyütme sürecine girileceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dana beslemek gördüyseniz:

  • Daha düne kadar sıkıntı veren olaylar işte kendiliğinden çözümleniyorlar.

Kahve falında dana beslemek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet eder.

Kahve falında dana derisi yüzmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dana eti almak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş dana görmek ağız tadının yerinde kalacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında siyah beyaz dana görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dana yüzmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dana derisi görmek gururlu bir hayat süreceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dana dili yemek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir