AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana bağlamak

Kahve falında dana bağlamak

Kahve falında dana bağlamak insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, sevdiklerini de koruyacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dana bağlamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere bağlı problemler ya da tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında dana bağlamak çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğan dana görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında sarı dana görmek hayırlı işe, kişinin eski aşkına geri döneceğine yorulur.

Kahve falında kızgın dana görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, kolaylıklara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında besili dana görmek saygınlığını yitireceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında süt danası görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında dişi dana görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında danaya süt vermek başka insanları aldatmasına engel olacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir