AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü dana görmek

Kahve falında ölü dana görmek

Kahve falında ölü dana görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına inanılır.

Kahve falında ölü dana gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu sizin ele alış biçiminizle diğer tarafın ele alış biçimi arasında fark olabilir.

Kahve falında ölü dana görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, son model arabaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında dana ölüsü görmek sözleri tutulacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deli dana görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna işarettir.

Kahve falında dana sevmek mal sahibi olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında danaya binmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulur.

Kahve falında inek ve dana görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dana ve inek görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına inanılır.

Kahve falında evde dana görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir