AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana yüzmek

Kahve falında dana yüzmek

Kahve falında dana yüzmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, işlerinin başarılı olacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dana yüzmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda kafanıza göre değişiklikler yapmaya başlayacağınız, standartlarınızı yükselteceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz.

Kahve falında dana kellesi yüzmek yüksek tahsil yapacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dana derisi yüzmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında dana yüzmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işarettir.

Kahve falında inek ve danasını görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında besili dana görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dana kemiği görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına yorulur.

Kahve falında dana ve inek görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, özel muamele göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzülmüş dana görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir