AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana buzağı görmek

Kahve falında dana buzağı görmek

Kahve falında dana buzağı görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dana buzağı gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yanlış yaptıklarını anlatmaya çalışmanızın kimseye hiçbir faydası olamayabilir.

Kahve falında dana buzağı görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzağı kovalamak ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, her türlü kötülükten uzakdurulacağına delalettir.

Kahve falında buzağı doğurtmak çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ikiz buzağı doğduğunu görmek eşi tarafından yüceltileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah buzağı görmek hobilerine eğileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında inek ve buzağı görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine delalettir.

Kahve falında iki tane buzağı görmek saygınlığının da artacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz buzağı görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir