AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını ameliyat etmek

Kahve falında babasını ameliyat etmek

Kahve falında babasını ameliyat etmek işlerinde aksama olacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, rahatlayacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, makamının tehlikeye gireceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasını ameliyat etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bir şekilde etkileyebilecek konuşmalar yapabilirler.

Kahve falında babasının ameliyat olduğunu görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine delalettir.

Kahve falında babasını ameliyat etmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın ameliyat olduğunu görmek insanlara yol göstereceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işaret eder.

Kahve falında kalp ameliyatı yapmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında ayaklarından ameliyat olmak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağından ameliyat olmak insanlarla arasının açılacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta olup ameliyat olmak kötü günlerini aşmayı başaracağına, aile hayatının sorunsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mide ameliyatı olduğunu görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, ticaretin açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir