AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından erik koparıp yemek

Kahve falında dalından erik koparıp yemek

Kahve falında dalından erik koparıp yemek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına inanılır.

Kahve falında dalından erik koparıp yemek gördüyseniz:

  • Maddi konularda fazla iyimser olmak veya güvenilmez kişilerle hareket etmekse, sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında dalından erik koparıp yemek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalından erik yemek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dalında yeşil erik yemek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında dalından yeşil erik yemek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında dalında erik yemek büyük ve güzel işler yapacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından kırmızı erik yemek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında dalından yeşil erik toplamak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dalında erik görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir