AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında salatalık görmek

Kahve falında dalında salatalık görmek

Kahve falında dalında salatalık görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, her zaman hürmet göreceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında salatalık gördüyseniz:

  • Sana yardım etmek isteyen dostların uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Kahve falında dalında salatalık görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında dalından koparıp salatalık yemek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında yeşil salatalık görmek sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalından salatalık yemek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalettir.

Kahve falında dalından salatalık toplamak çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine inanılır.

Kahve falında birinin salatalık yediğini görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında salatalık turşusu kurmak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu iken salatalık yemek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir