AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin salatalık yediğini görmek

Kahve falında birinin salatalık yediğini görmek

Kahve falında birinin salatalık yediğini görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, zor zamanlar yaşanacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin salatalık yediğini gördüyseniz:

  • Belli olaylardan sakınmak istiyorsanız daha mütevazi olmanızda fayda var.

Kahve falında salatalık yediğini görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının salatalık yediğini görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında birinin salatalık yediğini görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında salatalık turşusu yediğini görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına delalettir.

Kahve falında salatalık turşusu görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında salatalık rendelemek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük salatalık görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, gerçek mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Kahve falında salatalık soyup yemek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir