Kahve falında dalında limon görmek

Kahve falında dalında limon görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, kafasının boşalacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, maddi zararın büyük olacağına inanılır.

Kahve falında dalında limon gördüyseniz:

  • Yani her şey geçici, boşuna üzülmeyin.

Kahve falında dalından limon koparmak iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında limon dalı görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalında limon görmek işinde dar boğaza gireceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sulu limon görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı limonlar görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında limon satmak aileye büyük bir ev alınacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne limon görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında limon ağacına çıkmak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top