AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru dal kırmak

Kahve falında kuru dal kırmak

Kahve falında kuru dal kırmak büyük tartışmalar yaşanacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, yeni iş teklifleri alacağına yorulur.

Kahve falında kuru dal kırmak gördüyseniz:

  • Jest veya yardım arayışındaysanız, alışılmadık yerlere yapılacak ziyaretler ya da seyahatler size ilham verebilir.

Kahve falında kuru dal kırmak istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru ağaç dalı kırmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil dal kırmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine alamet eder.

Kahve falında dal kırmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çam dalı kırmak sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erik dalı kırmak yüklü siparişler alacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asma dalı kırmak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz dalı kırmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir