AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı denize yüzmek

Kahve falında dalgalı denize yüzmek

Kahve falında dalgalı denize yüzmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dalgalı denize yüzmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmalı, yeni yerler görmeli, seyahat etmeli veya yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Kahve falında çok dalgalı denizde yüzmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı ve bulanık denizde yüzmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denize yüzmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dalgalı denizde yüzmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında dalgalı deniz yüzmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına delalettir.

Kahve falında dalgalı denizde yüzdüğünü görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye yorulur.

Kahve falında dalgalı bir denizde yüzmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı havuzda yüzmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir