AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı bir denizde yüzmek

Kahve falında dalgalı bir denizde yüzmek

Kahve falında dalgalı bir denizde yüzmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, istediği makama geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalı bir denizde yüzmek gördüyseniz:

  • İşinizi, fiziksel durumunuzu veya ticari alışverişlerinizi ilgilendiren konularda alışılmışın dışında yaratıcı fikirler geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında dalgalı denize yüzmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalı deniz yüzmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dalgalı bir denizde yüzmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya yorulur.

Kahve falında dalgalı denizde yüzdüğünü görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında dalgalı denizde yüzmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı ve bulanık denizde yüzmek huzurunun bozulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına delalettir.

Kahve falında çok dalgalı denizde yüzmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, uykusuz geceler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dalgalı suda yüzmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir