AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalga kıran görmek

Kahve falında dalga kıran görmek

Kahve falında dalga kıran görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine inanılır.

Kahve falında dalga kıran gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında dalga kıran görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında odun kıran görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına işaret eder.

Kahve falında cam kıran birini görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, kazancın yarı yarıya artacağına delalettir.

Kahve falında dalgaların eve girdiğini görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, ekonomik olarak kalkınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalgada kaybolmak girilen işlerde şansın yüksek olacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında büyük dalgadan kaçmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalgaların arasında kalmak hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına işarettir.

Kahve falında dalgali denizde boğulmak işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir