AnaSayfa / Genel / Kahve falında amelelik yapmak

Kahve falında amelelik yapmak

Kahve falında amelelik yapmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında amelelik yapmak gördüyseniz:

  • Sizden bir şeyler yapmanızı bekliyorlar.

Kahve falında amelelik yapmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amele görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amele olmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun pazarlığı yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta piknik yapmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına delalet eder.

Kahve falında sis yapmak haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yazma kenarı yapmak yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakana kahve yapmak elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir