Kahve falında daireye bakmak

Kahve falında daireye bakmak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, alanında marka bir isim olacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında daireye bakmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden gelebilecek olan kısıtlamalar hat safhaya ulaşabilir.

Kahve falında daireye bakmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir daire görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında daire anahtarı görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan daireler görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde işe girmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, büyük emekler vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan daire görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir dairede oturmak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev daire görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top