AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan daire görmek

Kahve falında uçan daire görmek

Kahve falında uçan daire görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan daire gördüyseniz:

  • Aklınıza ilk gelen tercihi yapın.

Kahve falında uçan daireler görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan daire görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında vergi dairesi görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet dairesi görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında daire şekli görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına işarettir.

Kahve falında büyük bir daire görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine delalettir.

Kahve falında devlet dairesine girmek ailesindeki huzurun bozulacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lüks daire görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir