AnaSayfa / Genel / Kahve falında daire kapısı görmek

Kahve falında daire kapısı görmek

Kahve falında daire kapısı görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında daire kapısı gördüyseniz:

  • Farklı tetiklemeleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında daire kapısı görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni apartman dairesi görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalettir.

Kahve falında daire almak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sözlerinden çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında devlet dairesine gitmek sağlık sorunlarının biteceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında apartman dairesi satın almak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tapu dairesi görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında boş daireler görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında daire anahtarı görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, sürekli tartışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir