AnaSayfa / Genel / Kahve falında daire almak

Kahve falında daire almak

Kahve falında daire almak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında daire almak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi hızlandıran veya hayatınızı kolaylaştıran önerilere kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında daire başkanı görmek kendini çok iyi hissedeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ev daire görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, sayılacağına işarettir.

Kahve falında daireye bakmak kısmetin bollaşacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında lüks daire görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine alamet eder.

Kahve falında boş bir daire görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında daire satın almak her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına inanılır.

Kahve falında kamu dairesi görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, mutluluk ve saadete alamet eder.

Kahve falında satılık daire görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir