AnaSayfa / Genel / Kahve falında daire çizmek

Kahve falında daire çizmek

Kahve falında daire çizmek refah düzeyinin düşeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında daire çizmek gördüyseniz:

  • Ani teklifler, olanaklar veya davetler karşısından ne cevap vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Kahve falında daire çizmek lüksünün artacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kamu dairesi görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında daire satın almak bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nikah dairesi görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine yorulur.

Kahve falında inşaat daire görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında devlet dairesinde çalışmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında daire ev görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında daire satın aldığını görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir