AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamu dairesi görmek

Kahve falında kamu dairesi görmek

Kahve falında kamu dairesi görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kamu dairesi gördüyseniz:

  • Fikirler, ideolojiler, toplumsal olaylar, hümanist yaklaşımlar veya toplum olarak yardımlaşmayı gerektirecek gelişmeler ön plana çıkabilir.

Kahve falında kamu dairesi görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, içinin de rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında kamu binasının yıkıldığını görmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kamu binası görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, işe giren herkesin kalkınacağına yorulur.

Kahve falında apartman dairesi satın almak sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında vergi dairesi görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında devlet dairesi görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nüfus dairesi görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde çalışmak böylece hayata yeniden sarılacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir