AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah dairesi görmek

Kahve falında nikah dairesi görmek

Kahve falında nikah dairesi görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet eder.

Kahve falında nikah dairesi gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilime rağmen, kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, belli plan veya projelerinizin dikkate alınmasını sağlayabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında nikah dairesi görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına inanılır.

Kahve falında resmi daire görmek iş hayatında terfi alınacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında daire kapısı görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında apartman dairesi satın almak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında apartman dairesi görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet dairesinde çalışmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine tabir olunur.

Kahve falında apartman dairesine taşınmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına delalettir.

Kahve falında lüks daire görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir