AnaSayfa / Genel / Kahve falında daire başkanı görmek

Kahve falında daire başkanı görmek

Kahve falında daire başkanı görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında daire başkanı gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir konuya uzaktan bakmak olayları daha net görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında daire başkanı görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, şansının ve bahtının döneceğine işarettir.

Kahve falında merdiven dairesi görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş daireler görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, yüksek bir makama geleceğine delalettir.

Kahve falında daire amirini görmek çok kötü günler göreceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında devlet dairesine girmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz daire görmek sıkıntı yükleneceğine, hayırlı bir sürece girileceğine inanılır.

Kahve falında devlet dairesinde işe girmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına işarettir.

Kahve falında daire satmak kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir