AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağlık yerde olmak

Kahve falında dağlık yerde olmak

Kahve falında dağlık yerde olmak işlerinde aksama olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağlık yerde olmak gördüyseniz:

  • Başkalarının düşüncelerini veya tavırlarını düzeltme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında dağlık yerde olmak umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına alamet eder.

Kahve falında dağlık yol görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağlık taşlık görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına inanılır.

Kahve falında dağlık yeşillik görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında dağlık ve yeşillik görmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağlık yerler görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağlık yer görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağlık alan görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir