AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağlık alan görmek

Kahve falında dağlık alan görmek

Kahve falında dağlık alan görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, hataların düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, iş sahibi olunacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına tabir olunur.

Kahve falında dağlık alan gördüyseniz:

  • Sizin hoşunuza gidecek bir teklif getirmek üzereler.

Kahve falında dağlık alan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına yorulur.

Kahve falında dağlık ve yeşillik görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında dağlık yol görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, bütçesinin genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında dağlık yeşillik görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına delalettir.

Kahve falında dağlık yer görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, aile huzurunuzun bozulacağına yorulur.

Kahve falında dağlık yerde olmak hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağlık yerler görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dağlık taşlık görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir