AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağlık ve yeşillik görmek

Kahve falında dağlık ve yeşillik görmek

Kahve falında dağlık ve yeşillik görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında dağlık ve yeşillik gördüyseniz:

  • Duygusal konuları bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında dağlık ve yeşillik görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağlık yeşillik görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, yeni duygular tadacağına delalet eder.

Kahve falında dağlık yerde olmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına inanılır.

Kahve falında dağlık yer görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına rivayet eder.

Kahve falında dağlık taşlık görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında dağlık alan görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında dağlık yol görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağlık yerler görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir