AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağlık taşlık görmek

Kahve falında dağlık taşlık görmek

Kahve falında dağlık taşlık görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağlık taşlık gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyorsunuz, yüksek sesli kararlar almadan önce biraz bekleyin, çok yakında tüm gerçekleri öğrenebilirsiniz.

Kahve falında dağlık taşlık görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dağlık yer görmek bekarlar için evlenmeye, dileklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında dağlık yeşillik görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı işaret eder.

Kahve falında dağlık alan görmek yardımda bulunacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine alamet eder.

Kahve falında dağlık yerde olmak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dağlık ve yeşillik görmek belaya ve derde düşeceğine, işinde büyük başarılar alacağına delalet eder.

Kahve falında dağlık yerler görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağlık yol görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir