AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ağacın yandığını görmek

Kahve falında bir ağacın yandığını görmek

Kahve falında bir ağacın yandığını görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, üzücü haberler alacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalettir.

Kahve falında bir ağacın yandığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulayabileceğiniz pek çok alan var.

Kahve falında ağaçların yandığını görmek zor bir döneme girileceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında ağacının yandığını görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında ağacın yandığını görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında çam ağaçlarının yandığını görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ağacın yandığını görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ağacın yandığını görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çam ağacının yandığını görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacının yandığını görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, maddi güç sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir