AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağların üzerinden uçmak

Kahve falında dağların üzerinden uçmak

Kahve falında dağların üzerinden uçmak manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağların üzerinden uçmak gördüyseniz:

  • Takdir görebilir, toplum içinde yerinizi sağlamlaştırabilir veya genişleme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında dağların üzerinden uçmak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına yorulur.

Kahve falında dağdan aşağı uçmak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağlarda uçmak işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dağların üstünde uçmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında dağların üstünden uçmak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağdan uçmak güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle uçmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teleferikle uçmak insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir