Kahve falında dağların yıkıldığını görmek

Kahve falında dağların yıkıldığını görmek istediği yola çıkacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında dağların yıkıldığını gördüyseniz:

  • Başkalarının sorumluluklarını üstlenmeniz veya görevlerini yüklenmeniz için ortada hiçbir sebep görünmüyor.

Kahve falında dağın yıkıldığını görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağın yıkılmasını görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, rızkının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağların yıkıldığını görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, günahların af olacağına delalettir.

Kahve falında yıkılan dağ görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıkılmış mezar görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, insanlara yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında apartman yıkıldığını görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında dünyanın yıkılacağını görmek kolaylık elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin çatısının yıkıldığını görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top