AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasını yarmak

Kahve falında kafasını yarmak

Kahve falında kafasını yarmak iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasını yarmak gördüyseniz:

  • Biraz zamana ihtiyaç var.

Kahve falında birinin kafasını yarmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına delalet eder.

Kahve falında kafasını yarmak başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, çok iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı yarmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin başını yarmak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yasliya yardim etmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına yorulur.

Kahve falında hamileye yardim etmek helal rızka sahip olunacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında para yardim etmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında odun yarmak patron koltuğunda oturacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir