AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun geldiğini görmek

Kahve falında suyun geldiğini görmek

Kahve falında suyun geldiğini görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, manevi olarak da yıpranacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun geldiğini gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz.

Kahve falında dağdan su geldiğini görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, önemli atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kulaktan su geldiğini görmek muradına eremeyeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına delalettir.

Kahve falında suyu gelmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında memeden su geldiğini görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göbekten su geldiğini görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğum suyunun geldiğini görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına inanılır.

Kahve falında su geldiğini görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir