AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan kaymak

Kahve falında dağdan kaymak

Kahve falında dağdan kaymak yürek yakan biri haline geleceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağdan kaymak gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında karlı dağdan kaymak gururlandıracak işler yapacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan aşağıya kaymak sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, işindeki verimin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karlı dağda kaymak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dağın kaydığını görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dağdan kaymak her iki tarafın da çok üzüleceğine, mesleğine dört elle sarılacağına yorulur.

Kahve falında dağda kaymak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine yorulur.

Kahve falında dişini kaybettiğini görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kaybettiğin ayakkabıyı bulmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir