AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda kaymak

Kahve falında dağda kaymak

Kahve falında dağda kaymak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, yeni kapılar açılacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalettir.

Kahve falında dağda kaymak gördüyseniz:

  • Fikir birliği sağladığınız kişileri iyi dinlerseniz istediğiniz neticelere ulaşabilirsiniz.

Kahve falında karlı dağda kaymak yardımın alınacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan kaymak sevdiklerinin hep yanında olacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalettir.

Kahve falında dağdan aşağıya kaymak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine yorulur.

Kahve falında karlı dağdan kaymak yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında dağın kaydığını görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine yorulur.

Kahve falında dağda kaymak rakiplerine karşı fark atacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında kan kaybından ölmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kar üstünde kaydığını görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, malının ve parasının da artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir