AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden aşağı koşmak

Kahve falında merdivenden aşağı koşmak

Kahve falında merdivenden aşağı koşmak uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, kısmetinin bollaşacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden aşağı koşmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir kişi size yararlı olabilir.

Kahve falında merdivenden aşağı koşmak halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, koltuğunun da yükseleceğine inanılır.

Kahve falında yokuş aşağıya koşmak sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine yorulur.

Kahve falında yokuştan aşağı koşmak çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında bayırdan aşağı koşmak ailesinden hayır göreceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında dağdan aşağı koşmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayır aşağı koşmak fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına inanılır.

Kahve falında iniş aşağı koşmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında merdivenden aşağı düşmek tatsızlık olacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir